Encesa node servei mòbil nova generació 700 MHz i incidències en TDT

El servei mòbil de nova generació sobre la banda de freqüència de 700 MHz dels principals operadors mòbils es trobarà disponible properament.

La tecnologia prestada sobre la banda de freqüència de 700 MHz, anteriorment utilitzada per la Televisió Digital Terrestre (TDT), permet oferir una millor cobertura a interiors i la major extensió de cobertura possible.

Aquesta xarxa arriba per millorar la velocitat de connexió a internet, serveis de televisió, vídeo i música sota demanda, així com desenes de nous serveis que veuran la llum els propers anys per aprofitar el gran potencial de la tecnologia.

La prestació dels serveis mòbils en aquesta banda pot comportar l’aparició de determinades afectacions a la recepció del senyal de TDT, ja que s’utilitzava anteriorment per al servei de televisió.

Per resoldre aquestes afectacions, si s’arriben a produir, per resoldre qualsevol tipus d’afectació que es pugui produir a qualsevol usuari de TDT us podeu posar en contacte amb l’empresa “llega700” a través del telèfon d’atenció gratuït 900 833 999 o al correu electrònic ayuda@llega700.es per solucionar les afectacions i poder restablir el servei TDT amb total normalitat.

Després de la notificació de l’afectació, un tècnic qualificat es desplaçarà on s’hagi detectat l’afectació i procedirà a fer les tasques de condicionament necessàries per solucionar-la. Tot això sense cap cost.